Νέα Τιμολόγια φυσικού αερίου οικιακής χρήσης από 01/10/20011, από την εταιρία παροχής αερίου Αττικής PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2011 14:02
Νέα Τιμολόγια φυσικού αερίου οικιακής χρήσης από 01/10/20011, από την εταιρία παροχής αερίου Αττικής

Από 1η Οκτωβρίου 2011 η ΕΠΑ Αττικής εφαρμόζει τη νέα τιμολογιακή πολιτική που βασίζεται πλέον στο κόστος προμήθειας φυσικού αερίου.



Συγκεκριμένα, η τιμή χρέωσης ενέργειας του φυσικού αερίου θα αναθεωρείται σε μηνιαία βάση και θα προκύπτει από το κόστος προμήθειας φυσικού αερίου της ΕΠΑ Αττικής από τη ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου). Στην τιμή αυτή θα προστίθεται ένα σταθερό περιθώριο διανομής καθώς και οι επιβαλλόμενοι από την Ελληνική Πολιτεία φόροι (ΦΠΑ, ΕΦΚ, κλπ.).

Τιμή Πώλησης Φυσικού Αερίου = Κόστος προμήθειας Φ.Α. + Περιθώριο Διανομής ΕΠΑ Αττικής + Φόροι

Σύμφωνα με τη νέα τιμολογιακή πολιτική όλοι οι οικιακοί καταναλωτές, που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο για οικιακή χρήση (θέρμανση, μαγείρεμα, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης), εκτός από Κλιματισμό ή Συμπαραγωγή (ΣΗΘ), θα λαμβάνουν ένα ενιαίο τιμολόγιο, το ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ «Ο», το οποίο αντικαθιστά το ισχύον τιμολόγιο ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο για Κλιματισμό ή Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού/Θερμότητας θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τοειδικόΤιμολόγιο Κλιματισμού/Συμπαραγωγής «ΚΣ» για το οποίο ισχύουν και ειδικές εκπτώσεις.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική θα ισχύσει για τις καταναλωθείσες ποσότητες από 1/10/2011 και έπειτα, ενώ οι τιμές φυσικού αερίου μέχρι και την τιμή Σεπτεμβρίου 2011 θα προκύψουν βάσει της τιμολογιακής πολιτικής ανταγωνιστικών καυσίμων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας
 

 
follow us on...twiiterfacebook

MecPlan
Ελ. Βενιζέλου 103
Νέα Ιωνία, 14231
Τ : 210 277 1133   

   
Copyright 2011-2024 mecplan.gr - All rights reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδας netikon.gr

               Με ενα click

               ► φυσικό αέριο ► φυσικό αέριο για κεντρική θέρμανση   φυσικό αέριο με επίτοιχο λέβητα  κλιματισμός με φυσικό αέριο ► φωτιστικά 
               δικαιολογητικά αίτησης φυσικού αερίου  ► Τέλη σύνδεσης φυσικού αερίου τιμή φυσικού αερίου  ► προσφορές φυσικού αερίου